Pancakes - Buurtvereniging Onger de Wieje

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pancakes

activiteiten > 2015

                                                                             Pancakes huifkar tocht

All you can onger de Wieje.

Zaterdag 13 juni 2015 vierden de buurtvereniging Onger De Wieje uit Brachterbeek haar 25 jarig bestaan
Het jeugdbergske was omgetoverd tot een prachtige feestlocatie met casino en cocktailbar.
Loes en Kai mixte voor ieder de lekkerste cocktail. Luc tapte een heerlijk koud biertje. Er stond een verrukkelijk tapasbuffet klaar waar iedereen lekker van kon smullen.  Onderling werden er allerlei wedstrijdjes gespeeld. Dart; flipperkast en tafelvoetbal. Niet altijd even eerlijk, als ik de fotos zo bekijk.  Verder schudde Thijs , De bank vrolijk de kaarten bij de Black-Jack-tafel en leidde Karolien het roulette-spel. Vele euro 's vlogen over de tafel heen en weer. Je zou denken dat deze wijk de postcodeloterij heeft gewonnen.
Maar nee hoor. Deze buurt viert een feestje en zijn gewoon gezellig bij elkaar. Al 25 jaar en hopelijk nog vele jaren.
Lidy, Hans, Ruud, Wim en Matty: bedankt voor de organisatie. En alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp bij de avond zelf en bij het op- en afbouwen. Want zelfs daar maakt Onger de Wieje een leuk feestje van.


Met de huifkar naar Thorn lekker pannenkoeken eten. Dat was t kinderprogramma op zondag van buurtvereniging Onger De Wieje.
Lekker hobbelen in een huifkar, daarna lekker eten en spelen en op t einde mocht ieder kind ook nog eens een kadootje uit de schatkamer halen.
Bij aankomst in De Baek waren we geschokt dat huifkar leeg was. Of niet? Tatatata.... gelukkkig: kinderen hadden zich verstopt en bleken toch allemaal weer heelhuids aangekomen te zijn.
Nog een drankje en dan lekker naar huis. We kijken allen terug op een heel gezellig buurt-weekend.
Alle buurtjes: bedankt voor de gezelligheid!!

 
 
 
HTML Hit Counter
Free Hit Counter
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu